news.bgСнимка: Снимка: Shealah Craighead, уикипедияВодещи фигури в Демократическата партия предупредиха кандидата

...
news.bgСнимка: Снимка: Shealah Craighead, уикипедияВодещи фигури в Демократическата партия предупредиха кандидата
Коментари Харесай

Демократи предупреждават Байдън за отпор при загуба на Тръмп

news.bg

Снимка: Снимка: Shealah Craighead, уикипедия

Водещи фигури в Демократическата партия предизвестиха претендента си за президент Джо Байдън против вероятен отпор при загуба на Доналд Тръмп.

Според тях  има действителна заплаха той да откаже да признае резултатите  от вота на 3 ноември и да не напусне Белия дом.

New York post и Politico цитират някогашните претенденти за президент Хилъри Клинтън и Бърни Сандърс, съгласно които сходни изказвания не са спекулации, а изцяло вероятен сюжет.

Клинтън прикани за правни съвещания по въпроса от екипа на Байдън. Сандърс цитира изявления на самия Тръмп, с цел да потвърди, че президентът мъчно ще се откаже от властта.

75% от последователите  на демократичния претендент  Джо Байдън   са обезпокоени  от вероятността Доналд  Тръмп да отхвърли резултата  от президентските избори в Съединени американски щати,  в случай че загуби , проучване на Opinium Research за Guardian.

Проучването акцентира опасенията, че  президентът няма да одобри резултата  през ноември,  предизвиквайки конституционна рецесия .

В края на август двама демократи от Конгреса писаха до Пентагона, търсейки увещание, че военните ще обезпечат естествен трансфер на власт.

Почти половината от всички американци  (47%) споделят, че са  обезпокоени от опцията Тръмп да загуби изборите и да откаже да признае провалянето си , откри Opinium. Сред гласоподавателите на Байдън този резултат се повишава до 75%, до момента в който за гласоподавателите на Тръмп тя е 30%.

И назад,  двама на всеки пет  (41%) г ласоподаватели на Тръмп   се тормозят, че Байдън ще загуби, само че няма да отстъпи , за разлика от всеки четвърти гласоподавател на Байдън (28%).

Около провеждането на вота към този момент се стигна до скандал заради на Белия дом да позволи гласоподаване по пощата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР